ingredienten
- 225 gr zachte boter
- 225 gr suiker
- 200 gr bloem
- 4 eieren
- 1 vanillesuiker
- 1 tl bakpoeder
- 2 el cacao( of iets meer)
- beetje melk
boter creme
- 250 gr boter
- 250 gr poedersuiker
- 1tl vanille aroma
- 2 el cacao
voor de chocolade sheets,gesmolten chocolade
boter en de suiker romig kloppen.een voor de eieren toevoegen.een scheutje melk erbij..bloem,bakpoeder en de cacao zeven.toevoegen en goed kloppen.bakken op 180 graden.
voor de botercreme; boter goed kloppen.suiker,cacao en vanille aroma en heel goed kloppen..totdat het een luchtige massa wordt.
laat de cake goed afkoelen
meet hoe hoog je cake is en knip de chocolade sheet op maat.ik had 2 sheets nodig voor de cake en de decoratie.
de gesmolten chocolade( neem aub goed kwaliteit,anders krijg je geen mooie effect) over de sheet uitsmeren.laten staan totdat het bijna hard is.wikkel de chocolade sheet om de cake,ga voorzichtig te werk en probeer het mooi strak tekrijgen.maak vast met een beetje plakband en laat staan totdat de chocolade hard is geworden.
snij intussen een deel van de chocolade sheet in vormpjes( naar wens)
neem een wegwerp spuitzak en vul die met de botercreme

Heel erg mooi gedaan vond je via marktplaats
BeantwoordenVerwijderenDank je wel!
VerwijderenIk doe mijn best..